Allt är såklart relativt, men idag sprang jag fem kilometer på för mig lätta ben och en snabb tid. Jag är förvånad att det kändes så lätt med tanke på att jag inte tränat särskilt mycket löpning utanför fotbollsmatcherna och dessutom varit ordentligt förkyld i september. Bästa träningslåten under dagens pass är helt klart dance monkey, men en upphottad variant. Bra träningspepp!  Jag kör den också under mitt cirkelfyspass. 

Tänk så många måbrahormoner som frisätts under ett pass. Jag känner mig helt annorlunda efter dagens löpning. Träning gör mig lycklig. Och en hel massa andra saker med förstås men just idag är det träning som är fokus. Jag känner stort sug att träna ett pass pilates med. Kanske kör ett trots att jag har klass ikväll. 😁 Jag har helt klart pilatesabstinens! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Men sä härligt!
    Träning gör underverk eller det känns så ibland i alla fall. Särskilt utomhusträning- att komma ut är så viktigt för mig i vardagen. Kul att det gick lätt och snabbt för dig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: