Godmorgon! Jag råkade ställa klockan av bara farten på halv fem imorse. Gissa känslan när jag kom på att jag jobbar kväll idag och inte alls behöver gå upp så tidigt. Jag satte på senaste avsnittet av sekter och somnade om. Det var ett ganska brutalt avsnitt så att jag somnade från förstår jag inte.  Igår ställde jag in mitt cirkelfys på grund av smärta i ett muskelfäste. Idag innan jobbet ska jag dock försöka träna något. Jag måste hitta de övningar som passar skadan så jag inte försoffar mig helt. Jag tänkte du skulle få en sammanfattning av förra veckan innan jag återgår till lyssnandet av poddavsnittet. 
Känsla: Betydligt mer pepp och glad än för ett par veckor sedan. 
Väder: Grått och regnigt. Ida reagerade över det med igår att det ju ”regnat varje dag när jag varit i skolan”. 
Bild: 
Det är inte jag som tagit bilden utan jag snodde den skamlöst från Beas facebook. Tycker det är så roligt att Nemo har en napp i munnen. 
Fundering: När man går in på myeveryday.se (en undersida tilll blogg.se) så har portalen fortfarande med bloggar som slutat blogga. Flera av bloggarna har inte bloggat sedan 2018. Varför låter man då inte nya vardagsbloggar komma in? 
Fem positiva från veckan:
– Kevins barnvälsignelse.
– Pilates med Linnea. Så givande och bra fast det bara är en timma i veckan. 
– Tänkt mer snälla tankar om mig. 
– Utmanat mig lite, dels genom att träffa ledare för fotbollslag och testat köra pilates live. Hade tänkt köra den här veckan men barnen har höstlov och Rickard har jobbat natt så drar igång en annan dag istället. 
– Att mötet med Borensbergs fotbollsledare blev riktigt bra. 
Veckans ord: Är från Ida, nämligen sms-nacke. Det är något man får när man sitter för mycket vid skärmar. Och se det vill man inte ha. 
Fokus: Pilates. Men också att tänka snälla tankar och att inte låta stämningar i luften påverka mitt mående. Det har faktiskt gått riktigt bra. Jag tänker snällare tankar än för bara ett par veckor sedan. 
Något som jag inte gjort förut: sänt pilates live på Facebook men också haft föreläsning i Borensberg för ledare kring dormarrollen. 
Outfit: 
Virkad klänning och rosa kavaj på barnvälsignelsen i lördags. 
Träning: Mycket pilates men också en fotbollsmatch och ett par pass löpning.
Mest lästa inlägg (borde kanske byta rubrik till mest googlade inlägg): 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det är en bra fråga och fundering. Anledningen är kanske att administrationen inte orkar vara online så mycket heller! 🤭

  1. avatar

   Säkert inte men det är ju å andra sidan deras jobb att vara online.

 2. avatar

  ¨Det är ju trots allt en härlig känsla att veta att man kan somna om igen. Men förstår din känsla. Finns podden "sekter" där poddar finns? 🙂

  1. avatar

   Den finns på spotify.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: