Jag har jobbat idag, jag var ensam undersköterska på mitt vårdlag så jag hade mycket att stå i hela tiden. Fördelen är att jag då hela tiden hade koll på exakt vad jag hade gjort och inte. Passade på att flexa ut en halvtimme tidigare när kvällspersonalen kommit och allt var lugnt. Skönt att slippa stressa här hemma, på torsdagar är det ju pilatesdag. Vi körde med blocken idag och det blir alltid en extra utmaning samtidigt som vissa saker blir lättare.
Jag passade även på i slutet att nämna pilatesprinciperna. Tänker särskilt på att inte ha bråttom i övningarna utan låta det ta nån sekund extra. Att vara medveten om vad man gör och jobba med kontroll. Och till exempel att inte hålla andan. Det ska jag nog prata mer om nästa vecka. Inte det om att hålla andan, det tjatar jag redan mycket om. 
Appropå att ha bråttom så har jag funderat lite på en sak den här veckan. Varför pratas det redan om jul och julklappar? I mitt huvud har det inte ens varit höst än. Kan inte varje sak få ha sin tid? Nu är det höst och det får gärna vara det ett tag. Man ska bara framåt hela tiden och glömmer bort det som är nu. Och med man så pratar jag en aning om mig själv med. Varför är det så lätt att tänka på allt man har framför sig och missa det som är nu? 
Så här fin bild blev det när jag skulle försöka fota en selfie med de vackra höstlöven i bakgrunden. Kom på nu att jag hade lite otur när jag tänkte, skulle ju fotat nerifrån och inte uppifrån….. Jaja, en kul bild blev det. 🙂
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    "Bråttom" och "stress" är nog två av vår tids värsta fiender. Jag hart sällan bråttom. Eller rättare sagt, jag planerar så jag inte har det. Sen kan det förstås vara galet bråttom på jobbet med akut sjuka patienter men hur det än är kan man bara göra en sak i taget ändå.

  2. avatar

    Gud vilka fina färger det är på löven nu alltså! 😀 hösten är bra fin <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: