”Om höger hjärnhalva är dominant då ser du rosa och vitt. Om den vänstra hjärnhalvan är dominant då ser du grönt och grått. Den vänstra hjärnhalvan är analytisk, numerisk, logisk, vetenskaplig, systematisk tänkande. Höger hjärnhalva handlar om kreativitet, musik, konst, undermedvetna sinnen, multitasking skicklighet, syntetiskt tänkande.”
Den här bilden som cirkulerat runt på Facebook tycker jag är så intressant. Jag ser grått och grönt och Alexander (sonen) ser rosa och vitt. Tycker det är lite spännande och känner att beskrivningen stämmer in på oss båda. Men ingen av oss förstod vad som menades med syntetiskt tänkande. Jag har aldrig hört det förut. Har du det? Googlade lite men tyckte det var svårt att hitta bra källor. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Men oj vad spännande! Jag ser grått och turkost… tror jag haha!

  2. avatar

    Men oj vad spännande! Jag ser grått och turkost… tror jag haha!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: