Redan igår kväll tänkte jag det, jag ska äta stekta äpplen med kanel till frukost. Och det är just vad jag gjort idag, äpplen, kanel, havregryn och så grädde med vanilj i. Som att äta äpplepaj till frukost minus sockret. Mums! Men nästa gång ska jag skala äpplet. Skalet blev, vad ska man säga, lite segt.
Idag ska jag jobba men jag behöver också fundera över min pilatesklass på torsdag. Cues jag redan har i huvudet är att ära sina begränsningar och inte göra något som inte känns bra. Skulle vilja sätta mig och söka lite ny inspiration. Har bästa källorna: Instagram och Pilatesanytime. Får se om jag bloggar något mer senare. Nu ska jag gå till Idas skola och hämta lite uppgifter till henne.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: