Godmorgon! Det är visst första september idag. Har det inte gått galet fort? Jo, det har det. Hänger ju knappt med. Idag är det fem månader sedan jag började på lungmedicin. Det har också gått fort. Kan känna att tiden allt får gå lite långsammare.

Jag ska alldeles strax gå och ta hand om tvättstugan. Med tre barn finns det alltid en hel del att ta hand om där. Men jag tänkte först presentera mina mål för september. Den här månaden kommer jag enbart att fokusera på träningsmål.
1. Få fler deltagare till mina cirkelfyspass. Jag skulle vilja att vi är tio varje pass. Jag behöver göra mer reklam för mina pass helt enkelt.
2. På torsdag har jag gratis prova på-pilates i Mjölby och jag skulle även här vilja ha tio inskrivna på kursen. Jag vill verkligen att min grupp av pilatesutövare ska utökas.
3. Så, mina egna träningsmål: Nu i september kommer jag döma många matcher. Därför kommer jag fokusera mycket på styrketräning: pilates, cirkelfys och annan explosiv styrka. Det kommer bli lättare nu med den typen av träning nu när passen dras igång. Kan inte skylla på att jag är trött lika lätt. Det är bara att göra´t.
Har du några mål för september?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: