Så här snygg är jag inte idag. Har på mig en tröja med färgfläckar som inte går bort. Men det spelar ju ingen roll när jag bara lallar hemma. Bilden är från september förra året.
Ett tag körde jag med att lördagar är dagen för tips. Så det passar ju bra idag att tipsa om skönaste mysoutfiten och ett gäng lördagslänkar. Mår du bra förresten? Jag känner mig lite sådär ruggig och dann. Läste i mitt arkiv från september förra året och såg att jag var rejält förkyld. Som alltid när barnen börjat i skolan igen och tar med sig bacillerna hem. Jag var skadad med förresten och bosatt i soffan. Något som gör mig deprimerad är att vara stillasittande för mycket.
För ett tag sedan beställde jag ett set från Nelly. Det är verkligen den perfekta mysoutfiten och det bästa är att den funkar annars med då brallorna och tröjan inte är uppenbart ”mysig”. Finns HÄR (ej adlink).
Jag tänkte även tipsa om några bloggar. Dels de bloggar som deltagit i länkregnet i FB-gruppen jag är med i och två andra inlägg som jag också vill lyfta.
Jag har bumbibjörnarnas vinjett på huvudet efter att ha läst om Underbara Clara och hennes bumbibärssaft
Martina skriver om fem anledningar till att man inte får de resultat man vill. Peppande och inspirerande!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilken fin mysdress!
    Jag älskar myskläder.
    Jag byter alltid om efter jobbet. Hemma får jeansen ligga i garderoben.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: