Godmorgon! Eller nu är det ju i princip lunchdags. Jag sov till nio när jag vaknade av mig själv. Så underbart skönt med en härlig sovmorgon. Det behövde jag särskilt eftersom jag vet att det kommer vara mycket på jobbet den här helgen och jag har i veckan sovit lite dåligt. Men idag är jag pigg! Så skönt ju! Dagen blir dock lite kort när jag sover så länge och jobbar kväll. Det får det vara värt idag.
Det blev en ny telefon igår förresten, en samsung A51. Jag fick dock igång den gamla telefonen så kanske lite onödigt. Å andra sidan har den strulat länge så den sjunger verkligen på sista versen- Funderar dock på att använda gamla telefonen i helgen eftersom jag inte har något fodral. Vill verkligen inte tappa den så glaset spricker. Får se hur det blir med den saken. Det är en helt suverän kamera i iallafall och det är ju bra för mig som fotar mycket och nästan hela tiden. Oj vad tiden går. Jag måste ju snart gå till tåget.  Önskar dig en fantastisk dag!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: