Godmorgon! Jag hade tänkt skriva igår men så blev jag så trött så jag somnade. Så skönt ju!  Men när jag vaknade var jag tvungen att tänka efter om jag var ledig eller om jag skulle till jobbet. Appropå jobbet så råkade jag försova mig igår, iallafall för att hinna med tåget. Vilken osis att jag var tvungen att ta bilen… 😁 Iallafall, samma saker kan jag ju berätta idag istället. När jag var på jobbet igår fick jag ett sms av Marcus om vad vi skulle göra på kvällen. Vi hade inga planer alls så Marcus, Bea, Kevin och deras lille hundvalp Nemo kom på besök. Och äntligen, äntligen har jag fått snosa bebis. 😍 Lille gosige Kevin! Stolt faster javisst! 
Fem en fredag var igår men jag tänkte slänga in svar på frågorna idag istället. Det funkar ju med eller hur! Det är Elisa som hittat på fem en fredag. 
 • Vilken var den första Disneyfilmen du såg? Den första Disneyfilmen jag såg var Snövit och de sju dvärgarna. 
 • Har du något särskilt minne förknippat med Disney? Nej, det har jag inte. Inte vad jag kan komma på nu iallafal. Eller jo förresten. När jag, Rickard och barnen tittade på Disney on ice. Helt fantastiska tjejer och killar som åker skridskor och spelar upp olika scener ur Disney.
 • Vilken av Disneyklassikerna är din favorit? Hm, jag har sett långt från alla och gillar mest de nyare. Men Lejonkungen kommer alltid ligga högt upp över favoriterna och så gillar jag Vaiana.
 • Vilken är den bästa sången från Disney? ”Can yoy feel the love tonight”från Lejonkungen och så gillar jag ”vad jag kan nå” från Vaina. Den engelska versionen av den sången brukar spelas på radion med jämna mellanrum. 
 • Vem är din favoritkaraktär? Det får bli snögubben i Frost. Han är för go och härlig. 😀 
   
  Kolla här, kan man bli annat än glad liksom! 
   
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Du får jättegärna komma och snusa bebis fler gånger. <3

 2. avatar

  Snögubben Olof är verkligen skön och han är del till att Frost är så bra filmer. Jag har sett dem bägge, trots stora barn, men Disneyfilmer kan man se ändå😊

 3. avatar

  Jag har inte sett filmen, bara en snutt en julafton, men visst blir man glad av den där snögubben 😀

 4. avatar

  Hej glada Hanna! Du har samma fina minne som jag av Disney on Ice, i min familj har tre generationer gått på showen, jag hoppas jag hinner vara med en generation till. Önskar jag också får snooza bebbe snart, två nya tjejer väntas i familjen, den ena beräknad att komma imorgon! Den andra två dagar senare…det verkar bli kapplöping vem som hinner först. En fin hösthelg önskar jag dig

 5. avatar

  Har aldrig sett Frost och jag är vä den enda i hela världen som inte sett den, men det kanske är dags snart 😉

 6. avatar

  Jag tycker också om Olof! Är ofta en njutning att se Disney-filmer med barnen, de är bra så det räcker till för oss vuxna också. Hoppas att du får en fin helg! Och, vilken ljuvlig liten kille:)

 7. avatar

  jag har levt med Disney hela livet, ser de nya filmerna med barnbarn, kul!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: