Jag vill skriva några rader men jag sitter här lite mosig i huvudet. Trots mitt mosiga huvud sitter jag funderar lite på vad jag gjorde idag för ett år sedan och då skrev jag såhär:
”Jag håller på att bli knäpp av allt mitt stillasittande, jag är inte längre gjord för att vara soffpotatis. Hela min kropp skriker efter att få röra på mig och träna. Spelar ingen roll vad egentligen, bara få lite flås, styrka och rörlighet. Få svettas lite. Jag och Rickard gick ut på en skogspromenad nu på eftermiddagen. Det var så skönt att få gå en runda och få sol på nosen. Bara ett par kilometer men så värdefullt!
Igår åkte jag in till stan och tittade på fotboll när Rickard dömde. Det var riktigt kallt och inte särskilt roligt väder. Trots det så kände jag hur mycket fotbollen betyder för mig. Jag kände mig så ledsen. Jag ville så gärna ge mig ut på plan jag med, trots snålblåst och duggregn! Då är det viktigt….  Det är när jag inte kan göra vissa saker som jag inser hur viktigt det faktiskt är. I det här fallet fotbollen. Vaden börjar iallafall kännas som att den är på väg åt rätt håll. Idag har jag inte haft ont alls.
Men vad händer igår morse då? Jo, jag vaknade som skivit i tidigare inlägg av halsont. Idag tände jag doftljus varav det ena gav mig en allergisk reaktion. Ingen allvarlig sådan men jag höll på att bli knäpp ett tag på min kliande näsa, kinder och rethosta. På grund av min onda hals kan jag heller inte provspringa vaden. Sen ser jag alla härliga träningsbilder och pass som andra gör och jag känner bara blaha. Ska nog stänga ner mina sociala medier för att slippa se ”eländet”. Ja, jag försöker att inte bli bitter och det här blev ju väldigt deppigt. Jag kommer kunna springa igen, jag kommer kunna träna pilates. Så take it easy och go with the flow.”
Jag publicerade de här bilderna:
                                                                                                  
Så idag onsdag är jag väldigt glad över att mitt största ”problem” är att jag sovit dåligt i natt och som jag skrev i början av mitt inlägg är lite ”mosig” i huvudet. Jag är tacksam över:
– att jag är fri från min förkylning förutom lite hosta men den stör inte i vardagen. Eller när jag tränar.
– att matchen som jag dömde igår som assisterande gick så bra.
– att jag hittat motivation till att göra förändringar kring min träning och att jag nu kan göra det. Jag kan gå för fullt i min träning och då ska jag utnyttja det till att bli stark!
– att jag på jobbet idag ska få gå en utbildning med bästa N och lära mig analysera blodgaser.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Kul att tänka tillbaka vad du vad du gjorde för ett år sedan 🙂 Jag har med väldigt svårt att sitta still länge <3 finn höstbild du delar med dej av

 2. avatar

  Men så nyttigt att titta tillbaka och faktiskt kunna se att saker blivit bättre det senaste året…just i år behöver man nog hitta just sådan pepping och kunna tänka framåt att det kanske tom kan bli ännu bättre. Det är härligt att vara tacksam och härligt att du kommit i gång med träning som du gillar igen.

 3. avatar

  Åh vad intressant att få gå en utbildning om blodgaser och hur man analyserar dem. Kan du inte berätta lite om det när du har fått lärt dig. Jag tycker det låter så intressant. Men det kanske är bara jag 😀

 4. avatar

  Förstår känslan när man själv inte kan träna själv medan man ser på sociala medier alla andra tränar. Ta det i din egna takt och lyssna på din kropp.

 5. avatar

  Men visst är det typiskt, att när man inte kan göra något så är det, det enda man vill göra.
  Men det är ju skönt att det är skillnad från ifjol och att du kan röra dig hur mkt du vill just nu.
  Jag la mig i badet istället ikväll… ibland behöver man det också.

 6. avatar

  Det är kul att gå tillbaka & se vad man skrev för kanske 1 år sen 🙂 i sin. Se vad man står idag. Gött att du mår bättre idag. Träningen går bra. Du jobbar. Livet bara flyter på bra. Härligt 😊

 7. avatar

  Det är kul att gå tillbaka & se vad man skrev för kanske 1 år sen 🙂 i sin. Se vad man står idag. Gött att du mår bättre idag. Träningen går bra. Du jobbar. Livet bara flyter på bra. Härligt 😊

 8. avatar

  Kan ju vara en nackdel med sociala medier förstås att man påverkas av allas inlägg..Kanske lite för mycket ibland och särskilt om man själv vill göra det men av olika orsaker inte kan

 9. avatar

  Fy ja jag vakna snorig o kände mig konstig då ja vakna jag vill INTE bli sjuk för jag tycker denne skit tråkigt spec nu när man kommit in i jobbet o trivs med de man jobbar med osv o de finns Inge värre än att ligga hemma förkyld hahah förutom magsjuka 😉 Jag ska också på jobbet trots detta ja e inte så dålig plus ingen feber ;P Ja får ta de lite lugnt bara

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: