Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott. Jag gick och la mig tidigt igår och somnade också tidigt. Det var skönt efter en tuff helg, både på jobbet och på fotbollsplan. Mina planer för idag är att ladda batterierna. Först såklart väcka barnen och se till att de kommer iväg till skolan. Lite senare ska jag köra ett pass pilates och mjuka upp min stackars kropp och så har jag cirkelfys ikväll. Funderar på om jag ska göra en ny spellista eller om den som jag kört några gånger ska får vara med ett tag till.
Känsla: Upp och ner måste jag säga. Jag har varit glad, jag har varit ledsen, lättad och pepp. Det har varit en tuff helg på jobbet med mycket att göra. Så jag är också väldigt trött.
Väder: Det har varit soliga och fina dagar men också blåsigt.
Sämsta: Att min nya telefon lagt av så den ska jag åka och reklamera idag.
Bästa film: ”Tills Frank skiljer oss åt”
Träning: Veckan startade med förkylning, som tur var negativt på covid så jag hade min pilatesklass i torsdags, sprang tre kilometer på löpbandet och i söndags dömde jag match.
Veckans mest sedda: Det får bli förra veckans mest sedda. Två sjukhusserier, en gammal från 90-talet nämligen ”St Mikaels sjukhus” och ”Åreakuten”. Måste säga att jag saknar ”House” en aning men kan ju inte se den redan igen. Eller kan man det….
Positiva från veckan:
– att mitt covidtest var negativt.
– att få träna pilates igen.
– komma igång med att döma matcher.
3 saker som jag ser fram emot:
Att köra cirkelfys igen efter att ha blivit inställt förra måndagen. Träna pilates igen. Bli stark och fit!
3 saker jag vill göra som jag inte kan just nu: Tja, det vet jag inte riktigt vad det skulle vara.
3 bilder jag gillar: 
                                                                          
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Den filmen har jag inte sett 😊 vilken härlig lista 😊.. Skönt att det inte va covid 19 du hade

 2. avatar

  Kämpigt med tuff jobbhelg. Hoppas du kan vila upp dig ordentligt och hämta ny kraft!

 3. avatar

  Kul med sån där lista. Härligt att komma igång Med träningen igen 💪🏼🙂
  Så skönt att du Kunde lägga dig i tid igår efter en tuff helg 🤗

 4. avatar

  Hoppas du får tid och ro att ladda idag då. Tråkigt med blåsten tycker jag när de ändå är hyfsat annars.
  Tills Frank skiljer oss åt såg jag för ett tag sedan, så kul! Skönt med negativt test med, allridnnpgpt.

 5. avatar

  Såg den filmen härom veckan. Jag tyckte den var lite väl överdriven. Hoppas du kan mjuka upp ddin kropp med hjälp av pilates 😊

  1. avatar

   Ja, men det var ju det var som var kul. 😛

 6. avatar

  Rolig läsning och så bra med träningspass, skönt att det inte var covid trots allt, vet inte hur jag skulle reagera om jag testade mig och det kom tillbaka att det faktiskt var covid.. Ja, det har verkligen blivit höstväder på riktigt nu, kyligare, fuktigare och mörkare..hoppas du får en bra vecka

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: