Godmorgon! Jag har varit vaken sen fem, känner mig inte riktigt lika pigg idag som jag gjorde igår men kanske tar en tupplur senare. Annars mår jag bra. Jag har två snoriga barn här hemma som får vara hemma från skolan. Innan jag kikade till barnen så körde jag min morgonpilates. Jag är så stel så här på morgonkvisten men jag filmade iallafall och kommer dela med mig av övningarna senare idag. Det gör sådan skillnad i min kropp. Men jag kom på nu att jag glömde en övning, nämligen rotation för ryggen. 
Känsla: Det har varit en bra vecka, jag har mått väldigt bra faktiskt. 
Träning: Jag har hållt två pass: cirkelfys och pilates. Jag har även dömt tre matcher, två som assisterande och en som domare. Jag tror det var allt.
Cravings: Marabou choklad med smak av apelsinkrokant. Är nästan mer sugen på den chokladen än nocco….
Testat något nytt: Appropå nocco så har det kommit en ny smak med smak av fruktsoda. Den har de verkligen lyckats med. 
Lärt mig något nytt: Jag har gått en utbildning på jobbet kring att ta blodprov för blodgruppering. Fick veta att bara är 6% av Sveriges befolkning som har den blodgrupp jag har. 
Klantiga: Jag böjde mig ner för att fixa en påse i en sopkorg. När jag sedan reser på mig så slår jag huvudet i handskhållaren. Det gjorde så ont och jag satt en bra stund med en påse is på huvudet….
Galna: Jag tog blodprov på mig själv och lät en av sjukssköterskorna att sätta en PVK på mig eftersom N ville veta hur det går till. Sen får ju inte vi undersköterskor sätta pvk:er men kan vara kul ändå att veta hur man gör. 
Väder: Höst! Igår när jag, Rickard och A var ute och dömde fotboll så fullkomligt vräkte regnet ner. 
Nostalgi: Ett år sedan jag, Rickard och Marcus dömde i Rimforsa tillsammans. 
Positiva från veckan:
– min pilates är igång igen. Själva kursen kör igång den här veckan. 
– Det är många anmälda till min pilateskurs. 
– dömde en riktigt rolig match som hd och två som assisterande, en med J och Rickard och en med A och Rickard. 
– Att få feedback av en observatör som gått som assisterande i herrallsvenskan. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det låter som en bra vecka för man väl säga. Hoppas förkylningarna är snabbt övergående.

  2. avatar

    gammal blodgivare men glömt min blodgrupp…. men sockervärdet har jag koll på ❤️

Kommentera

%d bloggare gillar detta: