Så här kan det kännas ibland…. Därför är det skönt att få sträcka ut på mattan. Även om jag kommer på mig själv med att hålla andan ibland.
Kvällens klass som jag körde via PilatesAnytime var basicövningar men med en twist så det kändes rejält utmanande. Ibland kände jag även att instruktören pratade lite för mycket men bortsett från det så var det ett riktigt bra pass. Skönt att ha fått till nästan två timmar pilates den här veckan. Tänk om jag kunde orka hålla i det nu. Fokus på bra träningspass där jag når mina mål. Det kräver att jag sover bra så bäst att krypa ner i sängen nu. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Jobbar dag och sedan kväll och det passar bra tycker jag med en ledig dag på onsdag. Då vill jag göra något med familjen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: