Bara vader, ingen mössa och inga vantar. Så härligt. Idag beslöt jag mig för att ta cykeln till jobbet. Det var verkligen perfekt väder och jag fick sol på nosen. Kroppen fick en möjlighet att ta upp d-vitamin och det är så välbehövligt. Jag känner mig nu pigg och redo för att jobba mina fyra helgpass. Jag måste säga att det har varit en perfekt start på helgen. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så härligt att kunna cykla och få lite barbent 😊

  2. avatar

    Så härligt det låter. Att cykla till jobbet i solsken ☀️😃. Oj. Fyra helg pass på raken?! Kroppen behöver d-vitamin & vädret nu. Jag njuter till fullo 😊

  3. avatar

    Ja inte klagar man på lite sol inte 🙂 Gud så härligt att fara ut och cykla så där Åhh 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: