25 mars 2023

Att ha en ledig helg framför mig

Det tog nästan en timme imorse att cykla till jobbet imorse. Jag tog det lugnt och stannade till och med fotade morgonljuset. Hela dagen velade jag om jag skulle cykla hem eller inte. Flirta in mig hos Rickard och be han komma och hämta mig och cykeln. Jag valde till slut att cykla hem och vinden var ju väldigt spännande om man säger så. En blandning av sidvind, motvind och ingen vind alls. Sidvind är ju läskigt alltså när man känner hela cykeln flytta på sig. Men det gick bra. Hem kom jag iallafall och har nu varit hemma en stund. Jag har nu två lediga dagar framför mig. Egentligen inte söndag då jag jobbar natt men dagen känns ändå ledig. Helgens planer är inte oskrivna. Vi ska väl göra någon upptäcktsfärd i Östergötland med barnen. Det finns så många spännande platser att se. Helt otroligt att vi bott här så länge och missat så mycket….. Känner ganska ofta att man inte behöver åka utomlands. Sverige ska absolut inte underskattas!  
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Att ha en ledig helg framför mig

  1. Jag saknar så att cykla. Har dock blivit av med två cyklar där jag bor nu så köper ingen ny förrän jag har flyttat (bor i förort och söker närmare stan).Då får jag förhoppningsvis en större lägenhet så jag kan ha cykeln i lägenheten.

  2. Sverige är fantastiskt så egentligen går det ingen större nöd på oss.
    Själv cyklar jag helst i medvind men det brukar bli precis tvärtom 😉
    Trevlig helg!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: