Hej! 
Här sitter jag på jobbet och ska jobba mina timmar. Precis som natten till idag så jobbar jag i natt med. Förra natten var tuff och där vid tvåtiden kändes det som att klockan stod stilla. Så idag har jag med godis, jordgubbar och tomater så jag har något att tugga på när jag blir trött. Beroende på hur natten blir kanske jag skriver något/några inlägg till bloggen med. Eftersom jag sitter vak kan det bli en del tid då jag inte gör något särskilt. 
Jag har fortsatt på min rörelsevarjedag-streak och tog cykeln till jobbet. Check på 13 kilometer. Det var perfekt väder. Skapligt pigga ben och ingen motvind, men så hurtig kommer jag inte vara inorgonbitti. Då får Rickard komma och hämta mig. Jag funderar dock på att ge mig själv en utmaning och fortsätta med rörelse varje dag i trettio dagar. Med dagens bravader är jag på dag 13 isånafall.  
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh jordgubbar är verkligen så gott 😍 man måste ju ha något gott vid sej om man jobbar 🙂

  2. avatar

    åhh dessa träd .
    men alltså hur duktig är du ? <3
    ja va så trött var gång jag jobbade natt och hade svårt att hålla mej pigg. är tomater piggande ? jordgubbar är smaskens så bara för det …:) Vad jobbade du med nu igen är det många nätter per vecka? nu natti här . ha en fin morgon dag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: