Jag kom ihåg att fota lite bilder under tisdagen som jag lovade. Hoppas att du tycker det blir skoj att hänga med mig en dag. Jag är nu på väg till jobbet och ska jobba några timmar.  Ikväll blir det pilates igen, terminen börjar gå mot sitt slut vilket känns lite tråkigt.

05:30 mornar mig i sängen. Hade ingen lust att lämna värmen under täcket.
07:10 Väcker barn, städar toaletter och kök och lyssnade samtidigt på veckans avsnitt av podden ”sekter”. Det är tredje säsongen nu och jag tycker den är så intressant att lyssna på. Vissa avsnitt är dock rätt brutala så det är inget för den känsliga.
07:45 Räkor och ägg till frukost.
09:00 Bloggläsande. Just den här bilden är från Underbara Clara. I början av hennes bloggande irriterade jag mig så mycket på hennes inlägg. Nu tycker jag att hennes blogg är alldeles fantastisk.
09:30 En timme pilates så kunde sätta check på det. Under det här passet var jag så ofokuserad och tittade på klockan hela tiden haha. Så kan det vara vissa pass men trots att jag var ofokuserad så kändes det så skönt i kroppen.
10:45 Mellanmål: Falu rågrut med smör och ost på.
12:00 Lunchen inmundigades utomhus.
13:15 Jag fotade pilatesbilder utomhus och filmade ett par klipp till instagram.
14-17 Jag läste boken ”Falsklarm om corona?” 250 referenser har använts för boken i boken kan man läsa om hur Tyskland har hanterat coronapandemin. Precis som i Sverige har det varit en hel del ”trial and error”. Mycket intressant bok faktiskt.
 

16:00 Rickard klippte gräsmattan, första gången i år. Vi fick rekommendationen av Rickards pappa att inte slänga på gödning för då kommer vi (läs Rickard) inte få göra annat än att klippa mattan och det stämmer.
18:00-19:00: Kvällsmat och smörgåstårtefix. Rickard fyller år idag så jag önskade hans smörgåstårta. Till efterrätt blir det ananaspaj men den ska jag baka idag.
19:30 Jag skrev på inlägget ”vi måste värna om våra barn” och publicerade det.
20:30 Dagens sista bild blev den här 👆 I väntan på zoomträff med Jenny. Vi pratade om massor tills ögonen gick i kors och då avslutade vi samtalet och somnade som en sten.
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vad gör ni för fyllning i smörgåstårtan?

    1. avatar

      Det är bland annat cremefraiche, rostbiff, kryddor, gräddfil och grillad kyckling.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: