Testa säg snygg, snabb, stark snabbt. Det gjorde jag idag när jag cyklade hem från jobbet. Jag behövde några peppande rader att säga, men det blir en riktig tungvrickare när jag säger det snabbt. Jag hade såklart motvind. Alltid denna motvind, men vad kan jag förvänta mig på ”öschöttaschlätta”. Det var en typisk måndag på jobbet, kändes som att jag glömt mina hjärnceller hemma så nu blir det skönt att få vara ledig två dagar. Jag tänkte inte träna ikväll, på de här fyra dagarna har jag nu cyklat 83 kilometer. Jag tänker på all frisk luft jag fått och att jag gjort min kropp en tjänst som fått röra på sig så mycket.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så skönt med lite ledighet. Jobbar i morgon också sen ledig till måndag. inga tungvrickarövningar för mig 🙂 Skulle aldrig klara det då huvudet inte alls är med efter jobbhelgen.

  2. avatar

    Insåg nu att min telefon inte tycker att öschöttaschlätta är ett ord 😂

  3. avatar

    Hahaha öschöttaschtta 😂 jag bara älskar när du får in alla våra fina östgötska ord. Jag funderar starkt på när jag får in tröck i bloggen 😉 det är verkligen en tungvrickare att säga snygg, snabb, stark fort dööh. Så skönt ändå att du har fått så mycket luft när du har cyklat alla dessa kilometer, jag hade alltid klarat det nu. Jag är för otränad 🙈

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: