Godmorgon!
Igår var en sån där dag när jag inte gjorde något vettigt alls. Förutom fotbollsmatchen som jag dömde där på kvällen. För första gången sedan jag gick steg 1 2007 så fick jag avbryta matchen på grund av ålska. Efter kanske en 20-30 minuter kunde vi iallafall dra igång matchen igen. Men vad svårt det är att komma igång i huvudet igen efter ett sådant långt och konstigt avbrott. Kroppen ska vi inte prata om, det behövdes en ny uppvärmning kan jag säga. 
Jag är fortsatt ledig idag och ikväll ska vi träffas ett gäng domare. Hoppas bara att det inte blir som igår med åska och regn. Det ska bli grillat är tanken.
Jag funderar också över om jag ska röra något på mig, men jag har lite ont i benen efter helgens matcher så det blir inte något avancerat. Ingen löpning utan mer kanske någon promenad och pilates. Pilates har det inte blivit någon igen. Blir bra när kursen drar igång för då får jag in det naturligt.
Haha, det här inlägget har tagit typ 40 minuter att skriva för Rickard kom hem från sitt nattjobb men nu så ska jag klicka på publicera.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: