Såg en önskelista idag som handlade om vad som skulle shoppas nytt till höstgarderoben. Fick då en spontan tanke och jag vill istället prata om mina önskningar inför hösten. De handlar inte om ytligheter, de handlar istället om mående, det som jag tycker om och som ger mig lycka. Det som på något sätt är beständigt och kan skapa vackra minnen. Jag drömmer mig väl bort särskilt mycket idag efter en intensiv vecka med inte så mycket tid för det som ger mig energi.
Mina önskningar för hösten!
💛 Familjetid – Längtar efter att göra någon skojig utflykt med familjen igen.
💛 Upplevelser – något jag drömmer om är att uppleva hösten på Gotland. Det blir nog inte i år men gissa om det skulle ge mig energi.
💛 Sol och vackra höstfärger. Det regniga vädret och blåsten kan ju göra vem som helst nere. Jag behöver solen och ljuset.
💛 Mer sömntimmar – nu när det är mycket på jobbet behöver jag sova ut mer. Tycker dock det är tråkigt att krypa ner i sängen även om jag älskar att sova.
💛 Pilates! Bara en vecka kvar nu till min kurs och då kommer jag komma tillbaka till rutinerna igen. Vet hur viktigt det är för mitt mående. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag håller tummarna för att fyra av dina fem höstönskningar ska slå in i år. Gotlandshösten kanske du kan få uppleva nästa år.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: