7 december 2023

Sju tips för lycka

Tycker det kändes som en bra idé att reposta den här bilden som jag delade för ett år sedan. Tycker det är enkla knep och samtidigt viktiga påminnelser. Lycka finns i det lilla!
Jag sitter här i soffan och har slösurfat lite efter jag kom hem från jobbet. Behöver ta tag i matfrågan. Tycker det är så svårt. Blir liksom samma jämt och ständigt.
Känner mig trött i både knopp och kropp. Jag kröp i säng vid åtta igår kväll men jag är riktigt trött ändå.  Det har varit en intensiv vecka, idag var det lite lugnare än igår så det känns bra iallafall. Ikväll skulle vi träffats ett gäng från jobbet men på grund av sjukdom ställdes det in. Vi får ta det en annan gång istället. Jag tänker inte ta ett löpsteg idag, det får det bli desto mer av imorgon istället när jag ska döma fotboll igen.
Idag läste jag att Danmark planerar att avskaffa alla restriktioner tionde september. Det tycker jag är bra och jag hoppas på att fler länder snart vågar följa efter. Vad är det för mening med att hålla på med vaccinationer om man ändå inte vågar börja leva eller släppa på restriktioner? Tycker det förlorar sitt syfte då. Så här kan vi inte hålla på för all framtid…

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sju tips för lycka

  1. Bra regler för lycka och jag tycker att jag följer alla utom en. Det är väldigt svårt att inte bry sig om vad andra säger om en. Men jag är en ganska lycklig person ändå 😀

Lämna ett svar

%d