Känsla/Väder: Jag har haft höstkänsla hela den här veckan. Det känns verkligen som att hösten är här då det inte varit särskilt varmt i luften. Sommaren kom och tog slut så snabbt. Sen vet jag att det fortfarande kan komma fina dagar men det är just känslan av att sommaren är slut.
Bloggrelaterat: Jag tappar följare på instagram varje gång jag yppar något om covid eller vaccin men sedan jag började dela mina tankar kring stort och smått har jag fler läsare nu än vad jag någonsin haft. Det tycker jag är kul.
Bild:
Den lille igelkotten som kom på besök.
Länk: Aftonbladet publicerade i veckan en högst tvivelaktig intervju. Eftersom de inte vill publicera personens svar på tal skrev han en egen artikel. HÄR kan du läsa den. Många kloka tankar kring restriktioner och att begränsa människors frihet.
Reflektion:  Vi är generellt alldeles för okritiska i vårt tänkande. Påståenden köps med hull och hår utan att ens ifrågasätta en aning. ”Jag läste det på facebook, alltså måste det vara sant” känns det som att alldeles för många har tagit fasta på.
Veckans mest lästa inlägg:
 
Fundering: Hur ska jag göra med träningen nu när fotbollen kommit igång igen? Och vad ska jag ha för målsättning. Jag måste ha en plan för det vilket kommer få ett eget inlägg framöver.
Ett tänkvärt klipp: Jag har följt Ann-Cathrine Engvall och Bo Engvall på Facebook väldigt länge. Utifrån deras kompetenser har de gett lite andra inblickar i pandemin än vad som gemene man får till sig via media. Det pratas mycket om att det är det ovaccinerade som driver på pandemin, särskilt i USA. I det här korta klippet dödas det påståendet rätt så effektivt. 
Han säger exakt samma sak som Ann-Cathrin skrivit om väldigt länge. Hon är doktor i molekylär cellbiologi och väl påläst kring hur virus fungerar. Hon känns som en trovärdig källa.
Träning:
Måndag: Det blev ingen träning alls.
Tisdag: Fyspass med domarna och cyklade hem, dryga milen.
Onsdag: Cyklade 10 kilometer till jobbet. Fick skjuts sista biten av Rickard.
Torsdag: Vila
Fredag: 3,7 kilometer snabb löpning och 1,3 kilometer snabb promenad.
Lördag: Fotbollsmatch som assisterande domare i u19.
Söndag: Fotbollsmatch damer division 3
Positiva från veckan:
– En rolig fysträff med domarna.
– Fotbollen är igång igen.
– Jag har haft en hel del ledigt. Jobbar först tisdag kväll.
Veckans 😡😡😡: Att det varit skottlossning i stan igen. Tycker det är otroligt obehagligt. Den ena av pojkarna som blev beskjutna avled i fredags. Dessa grabbar som blev drabbade är bara 15-16 år.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Visst är det "intressant" att ex makarna Engwall inte en enda gång fått komma till tals i media..?

  2. avatar

    Riktig höst i luften nu, kyligt både om.mornsr och kvällar. Kanske snart dags att börja sova med täcke igen, jag som bara haft påslakan sedan i våras…

  3. avatar

    Håller verkligen med, känns som sommaren försvinner nu ❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: