Nu dignar träden av rönnbär. Vad är det man säger, mycket rönnbär så blir det en snörik vinter? Det har dock inte stämt jättebra de senaste åren.
Godmorgon!
Hoppas att du mår bra, det gör jag. Jag är lite trött bara efter veckans jobb och fotbollsdömande. Igår åkte jag till Åtvidaberg och assisterade i pojkar 19. Jag gjorde en bra match och teamet gjorde en bra match tillsammans så det var väldigt roligt. Nästa match att döma blir i herrar division 6 imorgon. Då dömer jag ensam men gissa om jag är taggad. Det ska bli riktigt roligt samtidigt som jag är nervös. 
Nu på morgonen har jag varit uppe i skogen en sväng. Tänkte ta en kort promenad och då hamnade jag där. Gjorde några pilatesövningar i utegymmet men så började det prassla så dant ibland buskarna så då blev jag lite nojig. Fattar ju att det bara var ett djur men min fantasti skenade iväg. Så jag gick hem. Frukosten är precis uppäten och nu tänkte jag läsa mina favvobloggar. Ikväll står det jobb på schemat.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Haha, ja här var det också rönnbär men jag tror inte att antalet har någon som helst betydelse för mängden snö i vinter. Som jag skrev hos mig så har jag hört både att många bär betyder mycket snö och att det betyder lite snö. Men det är bra om det blir mycket bär så att sidensvansar och kanske andra fåglar får äta sig mätta 😀

  2. avatar

    Ja mycket rönnbär säger många att det ska bli en kall vinter. Men vi får väl se 😉

  3. avatar

    Mycket rönnbär lär visst ge en kall och snörik vinter men här stämde det absolut inte förra året.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: