Dagen startade med Luciamorgon! Det är min tradition att titta på Lucia på tv. Men jag tyckte det var bättre förr. Hehe, nu låter jag som en gammal tant. Men jag minns särskilt ett år då det var ett fantastiskt program från början till slut. Kanske därför jag inte längre är nöjd med programmen. Jag har blivit för kräsen. Jag och tonåringen har varit till banken, men jag tog fel på när banken öppnade så fick bli en sväng till McDonalds innan.
Nu kommer den här tiden på året då jag mest känner press kring min träning. Jag måste träna eftersom jag snart ska springa löptest igen men pressen gör mig extremt omotiverad. Jag vill träna det jag vill, inte det jag måste. Men trots den känslan så värmde jag upp på löpbandet och sedan körde jag och Rickard hans cirkelträning med jullåtar. För dig som är ny här och inte vet så är Rickard personlig tränare. Jag har haft mycket hjälp av honom och utan honom hade jag inte kommit så långt som jag gjort. Passet blev idag lite ofokuserat eftersom jag var stressad men känns skönt att få till ett pass ändå.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: