29 november 2023

Babyshower och träning

Det var klokt att jag tränade imorse för nu är jag så mätt. Innan jag berättar om min dag tänkte jag vara tråkig och berätta om dagens träningspass. Tidigare i veckan så har jag sprungit korta och snabba intervaller, jag har kört ett tempopass (tre kilometer så snabbt jag orkade) och så styrka för explosivitet. Ett par pilatespass har det också blivit. Så idag kändes det rimligt att istället fokusera på lite uthållighet. Det blev min stege med långa intervaller där jag minskade distansen med 200 meter för varje intervall, från 1400-400 meter. Sprang totalt sju kilometer. Efter träningen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning inför Sofias babyshower. Igår bakade jag en glutenfri och någorlunda sockerfri kladdkaka och så åkte jag till stan och köpte en fin present till bebisen. Gick in på Newbie, Kapp Ahls bebisklädesmärke och jag höll på att bli alldeles sjuk. Det fanns så mycket fint men till slut hittade jag en gullig body och ett par fina byxor i samma mönster och en liten bok som hon kan hänga på vagnen, babygymmet eller var hon nu vill använda den. 
Alla vi gäster kom dryga halvtimmen innan för att alla skulle vara där lagom till hon kom. Och oj så roligt det var att se Sofias reaktion. Att vi alla skulle vara där var inget hon väntat sig.  Jag har tagit ett gäng bilder med systemkameran också men eftersom jag inte skickat bilderna till henne än så vill jag inte lägga upp dom här. Det blir några mobilbilder bara på blöjtårtan och dekorationerna. Lunchen blev frukt, potatissallad och så kallskuret. Jag åt hur mycket som helst, haha. Det var en så lyckad eftermiddag! 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Babyshower och träning

  1. Så fint att ni ordnat babyshower, samt JA Newbie har på tok för mycket sött, man blir helt överväldigad, finast barnmodet måste jag säga. Synd att det bara går till strl 128.
    Fint att ni ordnat babyshower och roligt att se hennes reaktion kan jag tro =D

  2. Vad kul att överraska med en babyshower! Tårtan såg helt fanatiskt ut😊 Roligt koncept som har kommit till Sverige för några år sedan skulle man inte komma på idén att fixa en fest för blivande föräldrar 👨‍👩‍👦
    Dom blir ett minne för livet

  3. Men oj så roligt med baby shower ⭐️Newbie har så grymt mkt fint till bäbisar, Måste in där o shoppa ngt fint till mitt lilla barnbarn tro jag ⭐️Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: