Inte helt likt, men jag tänker ändå på ett bronkträd i lungorna.
Jag har varit så ledsen och arg under gårkvällen och känslan har fortsatt idag över en sak som hände. Frustration över att inte få veta vad som hänt och lämnas med typ 1000 frågor utan svar. Det var länge sedan som jag reagerade så starkt över en orättvisa. Normalt sett är man oskyldig till motsatsen är bevisad men inte i det här fallet. Jag var så arg!

Lite så här har jag känt mig…..

Nu inser jag att jag pratar lite i gåtor men så får det vara. Igår plockade vi fram granen så nu lyser den så grön och grann i stugan. Fantastiskt fint. Till nästa år vill jag dock ha en större gran. Appropå gran så har Ida verkligen blivit stor. Tidigare år har någon av grabbarna fått lyfta upp henne för att hon ska kunna sätta stjärnan på toppen men nu når hon upp och kan sätta dit den själv. Liten blir stor. Helt klart har jag inga småbarn längre….

Men jag har också skrattat idag. Vi har en bok på jobbet ”sjukt roligt” heter den där man får läsa helt galna journalanteckningar. Meningsbyggnad och särskrivningar kan verkligen ställa till det…. Jag kunde verkligen inte sluta skratta och det behövdes verkligen!
Något annat som gjorde mig glad är den här kommentaren. Tack Caroline för ditt stöd. Alla såna här små kommentarer betyder så mycket!
Ikväll fick jag till veckans första löppass. Hade tänkt göra det igår men så var det så mycket annat som pockade på uppmärksamheten. Alltså jag gillar verkligen inte att springa efter dagpass. Jag är trött och dann i varenda muskel. Men jag sprang tre kilometer på under 15 minuter så det är jag väldigt nöjd med. Nästa pass blir pilates med Linnea imorgon och så springa lite senare. Får se vad jag hittar på för något pass. Har du tränat något idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Mysigt att plocka fram granen. Själv hade jag sedan flera år äkta, tycker om känslan av det. Då är jag inte uppväxt med gran. Kul det där med hur barnen xer, det går så fort från liten till stor. Men så fint är det verkligen. Har inte tränat, lyckats ta mig ner för trappan idag med stukad fot och det är nog "bra" nog 😅.

  2. avatar

    Ska plocka fram granen i veckan. Gör så mycket då den kommer upp. Ljuset behövs.Skönr

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: