Jag har krigat med min bristande motivation hela dagen. Rickard fick mig dock att tänka lite annorlunda. Att i första hand inte träna inför löptestet utan träna för starkt immunförsvar och då kommer formen till löptestet också automatiskt. Skifta fokus helt enkelt. Lätt att säga, svårare att göra. Men jag sprang 10 intervaller i 3,31/km med en minuts vila inklusive tiden det tar för löpbandet att gå upp och ner i fart. Så det blev fyra kilometer totalt inklusive uppvärmning och nedvarvning.
Efter löpningen tränade jag styrka med bandet för att få med mer ben även i magövningarna. Knäböj, höftlyft, marklyft och typiska pilatesövningar med bandet. Avslutade med att göra plankan några gånger. Att klå Rickards brorsa vad gäller att hålla plankan längst kommer jag nog faila på. Men det är inte för sent att bli lite bättre. Kom igen nu Hanna!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: