Jag tror aldrig att jag kommer bli den personen som har ett måndag-fredag jobb. Upp tidigt varje morgon är verkligen inte min grej. Inatt vaknade jag 00:10 med känslan av att klockan inte stämde och att jag försovit mig. Lyckan i att konstatera att klockan stämde och jag fick sova flera timmar till. Men till slut var det uppdags på riktigt och sängen är aldrig som skönast som när jag måste kliva upp. Jag har tagit en morgondusch så nu känner jag mig iallafall piggare. Hello julveckan och jag jobbar bara idag och imorgon. Sen är jag ledig. Inte nog med att det är julvecka. Min förstfödda fyller 18 år och det ska såklart firas. Känns helt galet att tänka på. Hur hände det liksom. Jag menar, jag är ju inte en dag äldre än 25. 😜
Den här veckan kommer iallafall bli en busy vecka. Vi har lite att styra med inför jul. Inga matförberedelser är klara och så ska jag koka knäck. Kanske kan göra något ikväll efter jobbet. Vi får se. Tanken är lockande att flexa ut tidigare idag. Får se om det tillåts. Vi kanske har massor att göra just när jag vill gå hem….. Önskar dig en fantastisk måndag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: