Som ett varmt välkomnande
Jag blir glad när jag kommer hem och ser min lilla tomte i sitt lilla hus. Särskilt när det börjar skymma och det lyser upp så fint utanför dörren.
Jag har precis satt i mig ett gäng skumtomtar och juleskum och så är det en julfilm på i bakgrunden. Det blev visst även några pepparkakor. Så gott ju! Jag funderar över hur jag ska lägga upp allt inför jul nu med matförberedelserna. Vi planerade en grej som blev inställd på grund av jobb så nu fick vi en dag till att förbereda på. Ida har önskat en julfrukost och det blir på torsdag. Då ska jag fixa ägg, amerikanska pannkakor, smoothie och något extra gott bröd. Jag längtar efter att ha jobbat veckans sista pass imorgon så julfriden kan sänka sig över huset. Längtar efter familjetid och lugn och ro!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Men oj så söt liten tomte i sitt hus 😍! God jul från mig och Alvin.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: