Undrar om jag kan lura kroppen, först gå ett tag i rejäl lutning och sedan springa på planmark. Kanske får mer energi då…. Den funderingen kommer av att jag gick på löpbandet i 14% lutning i 25 minuter. Tempot var raskt och jag känner att jag fick upp både flås och benen fick jobba rejält. Det där är ett litet problem att jag har så svårt att träna efter dagpass. Energin finns liksom inte. Men jag behöver både benstyrka och flås så jag känner att jag får vara nöjd med dagens pass. Jag tränade ju iallafall. 😜
Jag har tänt ljuset här i köket och ska äta lite kvällsmat. Klockan har slagit åtta med så det är dags för Ida att sova. Den här mamman vill sitta uppe en stund, kanske kika på någon julfilm på viaplay. Men det får inte bli för sent, jag behöver sova också. 
Du vet blogggruppen som jag är med i? Har ju varit med den i några år nu och i år bestämde vi för att göra en ny grej: Nämligen byta julklappar med varandra. Tanken var att vi skulle köpa en klapp som är typisk för staden vi bor i. Av Amanda fick jag en liten tomte att sätta i en blomma och så saffransskorpor. Jag har smakat på skorporna och de var riktigt goda. Farligt goda ska jag säga, kunde inte sluta när jag väl börjat. Tack Amanda!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: