29 november 2023

Söndagslistan vecka 50

Det är fjärde advent idag! 
Innan jag började skriva det här inlägget kände jag för att strunta i min söndagslista. Inte för att jag är på dåligt humör på något sätt. Jag har dock så många olika tänkvärda inlägg på lut som jag skulle vilja dela istället. Funderar dock på hur trött du blir på alla mina mer fundersamma inlägg. Har dock noterat att de inlägg som du som läser gillar mest är just de inläggen som en del kanske tycker är provocerande.
Känsla: Det har varit en tung vecka. Inte mentalt men fysiskt. Jag är så trött! Kan du tänka dig att jag är trött…. Det var ju verkligen inget nytt. 😜 Det har blivit ett par extra pass den här veckan.
Väder:
Det har varit sånt där lurigt väder, plusgrader i luften men is på vägbanan. Kan tänka mig att det hänt många halkolyckor.
Några av veckans bilder:
        
Träning:
 
Det har blivit fyra pass den här veckan. Ett pass med styrka, fem snabba kilometer (idag), ett pass med benstyrka. Jag gick dryga 25 minuter i 14% lutning och så har jag även fått till ett bra pass med snabba intervaller. Men det har varit tufft att träna. Återigen kämpar jag med motivationen. Det är bara att köra på så kommer lusten snart tillbaka.
Fyra positiva från veckan:
– Att jag till slut fick till fyra träningspass fast det varit tungt och jobbigt.
– Att det bara är en vecka kvar till jul. Men det är lite stressande också. Det ska trillas köttbullar, jag ska koka knäck, griljera skinka och så vill vi ha lite mer smått och gott under granen,
– Jag känner lite hopp ändå. Jag märker mer och mer att människor är vakna och börjar ifrågasätta.
– Det kommer positiva vindar också. Ibland lyser de upp som ett stjärnskott och ger mig hopp om människan.
Veckans poddtips:
Podden ”Modiga människor med Zoia Zackariasdotter. Härom morgonen när jag gick till jobbet kom jag på mig själv med att säga tyst för mig själv ”exakt så” när det sas något som jag håller med om och också tänkt på.
Veckans mest lästa inlägg:
Ett recept på saffransfudge
Ett annat tips:
Cecilia Strandevall la upp en video på youtube där hon ställer frågor till Folkhälsomyndigheten. Frågor som alla förtjänar att få svar på. Hur belönas hon? Videon plockas bort från youtube… Som tur är finns rumble istället där videon nu laddats upp. Lägg 18 minuter av din tid på den här videon. Den är bra! HÄR <<Länk kan du se videon.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: