Vilken fantastisk ledig dag jag har haft. Känner mig alldeles kvittrande och sprudlande. Jag och Rickard ska nu vila ögonen på den svenska filmen ”en del av mitt hjärta”. Tycker den är lite småmysig. Den mest otippade kombon till kvällsmat blev det: mackor med stekt ägg, falukorv och skivad leverpastej. Och ett par gurkskivor på toppen. Faktiskt riktigt gott! Men det låter ju lite knasigt, haha.
Jag och Ida gick ut för att åka pulka. Temperaturen steg och Ida ville så gärna åka med mig. Hon ville verkligen att vi skulle åka hela vägen nerför backen och upp över vägen. Det gjorde vi varje gång. Ser du människorna långt där nere? Det gick fort i backen, kom hela vägen dit + en bit till. Men idag var det lite läskigt. Ett barn som var ensam (bara med sin kompis, skulle gissa på Idas ålder) gjorde en rejäl vurpa och slog i munnen/näsan. Blodet bokstavligen forsade. En förälder följde med det barnet hem. Ett annat barn hade oturen och slog huvudet i lyktstolpen som är på andra sidan vägen. Det gick bra som tur var. Usch, en olycka händer så lätt.
Efter pulkaåkningen högg jag in på min vaniljsemla. Jag var så galet sugen! Det kan också ha råkat bli en extra nocco idag… Suck alltså.
Pulkaåkning, en nocco och semlan blev iallafall en riktigt bra uppladdning inför kvällens löppass. Jag var inte helt hundra på att träna idag men medan Rickard sprang sitt pass så fick jag feeling. Så jag körde samma pass: en intervallstege där jag successivt minskade intervallen för varje stege.
1400 meter
1200 meter
1000 meter
800 meter
600 meter
400 meter
200 meter
För varje intervall ökade jag hastigheten med 0.3 km/h, började i 11 km/h det vill säga 5,27 min per kilometer. Jag brukar alltid lyssna på musik när jag springer men idag tittade jag på serien Glee (är inne på säsong två, har väl sett ungefär halva) och vilken bra distraktion det var från det jag höll på med. Grymt nöjd med dagens pass.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilken fin dag med utomhusaktiviteter i snön! Men den pulkabacken du visar på bild ser ju jätteläskig ut! 😮 Förstår att det gick fort i den.
    Ha en skön söndag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: