Halloj! Då har veckans första dag snart passerat. Jag har känt mig pigg idag men fick såklart höra att jag såg trött ut. Undrar hur jag då ser ut när jag verkligen är trött…. 😜 Imorse var det så isande kallt. Den absolut kallaste dagen den här vintern, uppemot 16,5…. Eller hade vi kallare i helgen förresten? Äsch spelar roll. Jag hade trippla brallor så mina ben var inte som isbitar iallafall. Alltid något hehe.
Soffan är ett bra hjälpmedel för att fördjupa stretchen. Helt klart bästa stretchen för mina stackars baksida lår. De behöver mycket kärlek men får inte alls så mycket som de skulle behöva….
Jag och Rickard pratade i helgen om att göra ett maxpulstest. Enligt matematiska beräkningar (220-ålder) så har jag en maxpuls på runt 183. Den pulsen kom jag upp i under lördagens pass vilket kändes alldeles för högt i förhållande till ansträngningen. Så idag var det dags. Jag tog på pulsbandet och värmde upp. Därefter körde Rickard hårt med mig. Fart och lutningen varierades, först i lugnt tempo och sedan blev det hårdare allt eftersom klockan på bandet gick. Efter slit konstaterades att den matematiska beräkningen stämde bra på mig. En lärdom är att jag kommer ner snabbt i puls i vila vilket ändå tyder på att jag är mer tränad än vad jag upplever. Kul lärdom!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det lät kallt men ändå härligt med lite vinter innan vår o sommar drar igång snart, härligt med ditt tränande o heja dig:)kram

  2. avatar

    Av någon anledning tar man alltid illa vid sig då man får höra att man ser trött ut, för det är aldrig roligt att höra. Förstår heller inte varför man ska få höra det heller

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: