7 december 2023

Fem en fredag vecka 6: Sinnen

Godmorgon! Hoppas att du mår bra. Jag har ont i nästan hela kroppen så när jag kom upp ur sängen ville jag inte lägga mig igen. Så blir det alltid när jag får till bra träningspass. Kul att bli belönad med smärta när jag gör något bra för kroppen…. 😜 Jag har en lång jobbhelg framför mig med start ikväll. Hade varit skönt med en dag ledigt till innan jag går på helgjobbet men man kan inte få allt, hehe. Det blir bra.
 1. Vad ser du till höger om dig? Min telefon, en penna, mina varma strumpor och mina pilatesböcker som jag satt lite med igår när jag sökte inspiration till mitt pilatespass.
 2. Vad känner du med din vänstra fot? Min högra fot eftersom jag sitter med korsade ben. Och soffbordet om jag lyfter lite på min stortå.
 3. Vad hör du utanför? Det enda jag hör är diskmaskinen, ute är det just nu så tyst.
 4. Vad doftade senast gott från köket? Nuggets och ris. Men snart kommer det dofta scones med.
 5. Vad smakade du senast? Samma som svaret på fråga fyra. Men det blir ju lite tråkigt med samma svar så istället svarar jag gårdagens mellanmål som blev digestivekex med smör och ost på.
Frågorna är från Elisas Fem en fredag! Häng på du också vettja!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fem en fredag vecka 6: Sinnen

 1. Träningsvärk, en gång i tiden var jag lycklig varje gång jag kände det. Numera kommer det när jag hängt tvätten, inte lika kul. Ha en skön helg, även om det innebär jobb för din del

 2. varför måste köksmaskiner låta? tänk så skönt om det varit alldeles tyst! sover du med pilatesböckerna i sängen? jobbigt att vakna och ha ont i hela kroppen. otacksamt att vara duktig och göra pilates

 3. Kul med dina svar! Förstår att du håller på med pilates. Det gjorde jag för många år sedan, även yoga.
  Intressant det där med sinnen.
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

%d