Stort tack för era kommentarer i mitt senaste inlägg. Många känner igen sig i mina tankar och det gör mig både glad och ledsen på samma gång. Glad för att jag inte är ensam men ledsen för att vi är så många som tänker att vi inte duger som vi är. Det är sorgligt!
Är det inte konstigt hur det ibland kan vara så tungt att cykla. Igår var det perfekt väder att cykla hem från jobbet, det var strålande sol, i princip vindstilla och några plusgrader så det inte var så fasligt kallt. Ändå var det så tungt att jag fick trampa i nerförsbackarna.
För en liten stund sedan ringde min chef mig och frågade om jag ville vaccinera mig redan på fredag. Jag sa direkt nej och då frågade hon också om jag bara vill skjuta på det eller inte vaccinera mig alls. Jag sa som det var att jag inte vill och det var inga problem. Skönt att ha det ur världen just nu, jag har varit lite nervös hur inställningen är på just min avdelning. Man vet såklart inte vad som händer framöver, jag kanske ändrar mig. Jag hade medarbetarsamtal igår och jag fick även besked om min löneförhöjning. Den känns helt okej med tanke på att jag inte jobbat så länge på avdelningen.
Jag ska jobba ikväll och innan dess ska jag äta frukost, fixa lunch och kanske köra lite pilates. Jag håller på och kokar äpplen just nu. Vill ha varma äpplen med kanel och en gnutta socker till min kvarg. Äggen är redan klara.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: