29 november 2023

Lördagslöpning

Jag är glad över att kroppen svarar. Idag när jag ställde mig på löpbandet kändes mina ben så tunga och träningsvärken kändes ännu mer. Hur ska det här gå tänkte jag men det är ju bara att avbryta om det inte känns bra. Uppvärmningen gick i sakta mak och sedan så ökade jag hastigheten för första intervallen. Det blev mina långa intervaller: 1400-1200-1000-800-600-400-200 med två minuters vila mellan varje. En nätt runda på åtta kilometer med uppvärmning och nedvarvning.
Imorgon blir det uteträning på Ljunkan, får se om det går att springa på löparbanan eller om vi får springa på konstgräsplan. Det ska bli kul! Känna lite på formen och se hur den känns nu efter nästan tre veckor med riktigt bra träning. Något borde det ju ha gett ändå tänker jag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: