Hej! Det är alltid lika spännande när jag sänder live om ljudet ska fungera eller inte. En annan fråga är ju om jag kommer synas. Jag fick totalt hjärnsläpp och, ja så här med facit i hand så syns jag väl lite halvbra på vissa övningar. Då är det bra att spegeln finns bakom mig iallafall. Tog vid något tillfälle med mig datorn för att sända live i från men jag fick inte det tekniska att fungera så därför fick det bli från mobilen.
I det här inlägget bjuder jag på de tre senaste pilatesklasserna från Mjölby. Att träna ensam till videos kan aldrig ersätta att vara med i en klass och få direkta cues från instruktören. Men det är ett bra sätt att få ett hum om de vanligaste pilatesövningarna. Som jag saknar att få lite handsoncues, måste höra om Linnea har sin studio öppen. Jag skulle vilja köra en ren klass på matta och få lite nya tips kring teknik och ny inspiration över huvudet taget. Inte för att jag saknar inspiration vad gäller mina klasser men vad gäller min egen utveckling står jag lite still. Behöver träna mer pilates än vad jag gör känner jag. En timme i veckan är alldeles för lite……
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Förstår att du saknar dina elever men tycker det är bra att du kör live det uppskattas nog av dina elever. Att de ändå får träna Pilates med dig tänker jag 🙂

 2. avatar

  Live är alltid bäst, men i dessa tider tycker jag att det är bra att det finns alternativ iaf. Tufft av dig att våga chansa dp du inte vet om det går bra eller inte.

 3. avatar

  Vad roligt att du kör live. Är det många som är med dig och tränar då?

 4. avatar

  JHättebra videos och absolut är det bra videos för att lära sig, =D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: