48 minuter pilates, 5 km promenad och 3 kilometer löpning. En bra träningstisdag!!🏃‍♀️💪🤩
Nu ligger jag återigen i sängen och tänkte skriva några rader om min dag. Det första jag vill berätta är att imorse när jag gick till jobbet så snöade det. Jag är precis som ett barn när det snöar. Blir lycklig ända in i hjärteroten. Nu vill jag att snön ska stanna ett bra tag. Många vill ha vår nu men där är jag inte än. Det har ju inte ens varit riktig vinter än. 
Idag knallade jag bort till mina kollegor på lungan en sväng. Och jag blev verkligen glad att få komma dit. Det känns verkligen som hemma nu. Skön känsla!
Ikväll har jag både sprungit och tränat pilates utöver de fem kilometerna som jag gått. Också en härlig känsla. Jag är på G! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag vill också ha snö, här regnar det. Skönt när träningen är gjord, det är en härlig känsla.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: