Godmorgon! 
Jag gick och la mig redan vid åtta igår kväll. Har dock inte vaknat så där jättepigg ändå för det känns som att jag bara har vaknat hela tiden och inte alls sovit mycket. Hade säkert varit ännu tröttare utan det tidiga sänggåendet. Igår kväll åt vi tacos, firade Alexanders födelsedag lite i förskott. Jag jobbar kväll imorgon när han egentligen fyller år. Så dumt ju eftersom skolan börjat kan vi heller inte fira med god mat innan jag åker till jobbet. Men det blir såklart firande på morgonen innan som vanligt. 
Igår gick vi ut till pulkabacken igen. Jag träffade M som var ute med sin son. Vi har ju inte hörts av så mycket nu under ett par månader så det var väldans trevligt att prata en stund. Barnen åkte och var så glada. Efter en och en halvtimme gick jag in men Alex och Ida stannade ute ett tag till. Typ två timmar till. Sen blev det lördagsgodis för barnen. Inte för mig, för mig blev det soffhäng, ett par pepparkakor och uppladdning inför träningspasset jag skulle köra. 
Våra trasiga pulkor. Tror vi behöver köpa nytt att åka på…. 😜🙊🤣
Jag tänkte mig lite snabba intervaller på löpbandet. Rickard hade dock en annan tanke. Träna på start och stopp i hallen. Springa en minut fram och tillbaka och vila en minut. Just den delen av passet blev trettio minuter men så värmde jag ju upp fem minuter och jag och Ida körde handstående mot väggen. 
Fram och tillbaka, fram och tillbaka….. 
Blev visst lite suddig…. Jag har bilder på mig och Ida med såklart men de får inte vara med här just den här gången. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Men oh så härligt ni hade det och så härligt med pulkabacke. Kul att träffa på en och snacka loss lite, man behöver det. Haha ja vi har också kört sönder några pulkar. Inte samma kvalié på dem längre tycker ej jag. När vi var små höll de ju för allt

  2. avatar

    Vad mysigt att vara ute i pulkabacken en stund 🙂 Kul att ni träffades i pulkabacken så barnen kunde leka lite 🙂 smart grej med att springa i halen fram och tillbaka D:

  3. avatar

    Visst är sömn viktigt, min aktivitetsklocka berättar hur djupt jag sovit…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: