Ligger här i sängen och ska sova. Men först ville jag kika in och önska dig som läser ett gott nytt år. Covid kommer inte försvinna bara för att det blir ett nytt år men jag hoppas och tror på att vi snart kommer kunna leva som vanligt igen. Jag vill tacka dig som kikar in här. Utan dina besök hade det inte varit hälften så roligt. Hoppas att du vill hänga med även under 2021. Jag är inte färdig med mitt bloggande. Den kommer få hänga med länge till. 

Årets sista träningspass blev 20 intervaller på löpbandet. Häromdagen så mekade Rickard med bandet, bytte ut springunderlaget, smörjde upp och dammsög bort damm. Åh hjälp vilken skillnad! Det kändes precis som att det var trimmat. Hur nu ett trimmat löpband känns…. 🤪🤪 Eller så var det bara min kropp som inte var med på tåget… Det blev iallafall ett bra pass så jag kunde avsluta 2020 med en bra känsla. Underbart!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Gott nytt år!
    Vi får kämpa på. Covid kommer aldrig försvinna men vi kommer nog lära oss leva med det. Har ni bara covid? På IVA där jag är har vi 100% ökning av platser ( i våras 300!) och 75% är covid.

    1. avatar

      På den avdelningen jag är utlånad till är det i stort sett bara covid.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: