Löparåret 2020 fortsätter på samma sätt som 2019 slutade. Med lite motivation, mycket slit och mycket kämpa. Jag tackar min envishet för att jag inte gett upp träningen.
Allting var så osäkert där i början av året. Kommer det bli några fotbollsmatcher, är det någon idé att träna till ett löptest när jag inte vet om jag får döma. Många sådana tankar flödade runt i huvudet som gjorde det svårt att motivera mig till träning. Jag har såklart tränat regelbundet men jag har långt kvar till min forna form.

Antal tävlingar jag sprungit?
På grund av corona så blev det inte en endaste tävling.
Konstigaste känsla:

Att inte kunna springa några tävlingar alls och att inte åka ner till Öland för att springa Victorialoppet.
Årets prestation:
Matcherna som jag ändå till slut dömde.
Känsla: 😖😁😱😲😫🤢😬😱😁
Roligaste tävling: Ingen alls. Det var ju knappt man fick döma fotboll där ett tag.

Fokuspunkterna för 2020 var:
  • Bättre sömn.
  • Bygga styrka, utan styrka kommer jag inte kunna uppnå det jag vill. 
  • Träna explosivitet!
  • Jag skulle vilja jobba med mina tankar betydligt mer. Hur kan jag peppa mig mentalt och våga lita på mig själv.
Fokuspunkter för 2021 blir:

  • Att träna mer med Rickard, J och E. 👆👆Det är alltid roligare att träna tillsammans. Ett plus är att vi samtidigt får umgås coronavänligt. Bilden ovan är från vår första match tillsammans 2019. Långt före coronatider….
  • Utnyttja mer att jag har skivstång och vikter hemma.
  • Fokusera på explosivitet!
  • Mental träning känns det som att jag kommer behöva mycket mer av i år jämfört med tidigare.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: