Oj så varmt det varit idag, betydligt varmare än igår. Nu lär det vara tropiska nätter här ett tag. Luftkonditioneringen har stått på hela dagen så här har det varit svalt och skönt. 
Vi åkte ju till Rickards mamma vid lunch och hade med oss ett berg av pastasallad, wienerbröd, körsbär och melon. Vi hade ett par väldans trevliga timmar. När vi kom hem så förberedde jag spetten med grönsaker. De hade fått gotta sig i marinad medan vi var iväg. Åh så gott allt blev. J och E  kom för en god grillmiddag och väldans trevligt pladder. Har jag berättat att ”väldans” har jag fått av min pappa. Vet inte om det är dialektalt eller något som han hittat på istället för att säga ”väldigt”. Vi hade en perfekt sista kväll på semestern tillsammans. I morgon börjar Rickard att jobba igen och jag börjar ju på måndag. Hur många gånger har jag skrivit det nu egentligen….. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Rolig dag du har haft. Melon är perfekt att äta i detta väder. Jag själv hade svårt att somna igår fast jag hade fläkten på full effekt. Så gott det låter med grillat, här är det grill och eldnings förbud pga värmen. Så har det varit i minst två somrar så det börjar bli något man vänjer sig med. Hoppas du har haft en bra semester själv har man två veckor till efter denna vecka.

 2. avatar

  marinerad är rintigt gott! det åt vi oxå häromdagen. härligt med fint umgänge o va med alla 🙂 det behövs !

 3. avatar

  Oh så gott det såg ut med all mat, man blir sugen. Samt i stugan vi bodde i på Öland fanns det AC och det är ju guld värt alltså. För man beh få sova gott och vi märkte stor skillnad då man hade AC, vi stängde av den på nätterna dock, men då hade de blivit svalt så man fick valuta för det

 4. avatar

  Vilken trevlig dag ni har haft låter helt otroligt kul med lite grillning efter ni varit borta 🙂 tråkigt nu när semestern börjar att nå sitt slut 🙂

 5. avatar
  säger:

  Vilken härlig avslutning på er semester. Det är galet hett just nu och man kan inte göra någonting känns det som. Runt 25 är lagomt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: