En av de sista dagarna på semestern så åkte vi till Hålebergets naturreservat, jag, Rickard och barnen. Först startade vi utflykten med glass i Bergs slussar. Mysigt värre. Själva reservatet var en spännande upplevelse. Fantastiska vyer och varierande naturmiljöer.
Beskrivning:  Håleberget ligger en mil norr om Motala. Bergets högsta topp är 235 meter och vid klart väder kan man se över vättern och omberg.
Leder: Orange led 2,1 kilometer
Gul led 0,7 kilometer
Tid: 1 timme med barn.
Svårighetsgrad: Det går brant uppför eller brant nerför och vid utsiktsplatserna är det stup. Håll koll på barnen om de är med. Se särskilt upp vid blött väder.
Vägbeskrivning: Från Motala åk riksväg 50 norrut ca 4 km, ta höger mot Stora Ängseby ca 1 km, sväng därefter vänster in på grusväg efter ca 2 km. Då kommer du söderifrån.
Undran var stor kring vem som bott här.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vad fint det ser ut! 🙂 Har Håleberget med på min lista över platser att besöka. En dag.. en dag.. 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: