29 november 2023

Humlor, pilates och glädje

Godmorgon!

Jag hade en utstakad plan för min morgon. Jag skulle kliva upp tidigt, ta en promenad och därefter träna 20 minuter pilates. Men det blev inget av det. Sov som en gris men nu är jag uppe i allafall. Alla barnen sover och jag är ensam vaken. Ska äta lite frukost alldeles strax. Det fnns jordgubbar och keso i kylen så det blir det. Jag är sugen på te med vilket känns lite knäppt.
Det är mycket roligare att blogga och instagramma nu när min träningsglädje är tillbaka och jag enbart känner pepp och att jag inte får nog. Jag vill liksom bara ha mer och mer. Varför sluta med ett vinnande koncept liksom. Måtte min energi, lust och pepp finnas kvar i höst när det är mörkt, kallt och ruggigt. Men det är inte än. Nu är nu. 
Igår efter rundan i skogen satte jag mig på stenplattorna och bara betraktade den febrila aktiviteten i min lavendel. Det var mängder med humlor och något bi. De brydde sig inte om mig, de var så fokuserade på att samla in så mycket nektar som möjligt. Jag har alltid tyckt om humlor.
Har du mycket getingar där du bor? Har inte sett en enda än, det är väl inte för tidigt för dom. Det är ju ändå mitten på juli.
Igår kväll drog jag ut min dator, min matta och letade upp ett bra pilatespass. Det blev 40 minuter med fokus på grunderna. Hjälp vad jag kände mig svag i ”pilatesmusklerna”. Men det är inte så konstigt. Under hela semestern har jag fokuserat på löpning och pilates har blivit väldigt eftersatt. Men nu ska jag komma igång igen. Jag vet ju hur mycket bättre kroppen mår av pilates.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Humlor, pilates och glädje

  1. Så roligt att din träningsglädje har kommit tillbaka. Det blir ju alltid tuffare när mörkret kommer, då blir man ju inte så sugen. Som du skriver det är inte än. Har jag nog bara sett 1-2 getingar i år. Men humlor har jag sett fler utav.

  2. Tur nog är jag ju F&S ledare för jympa bas och IW-soft, så jag "måste" ju träna 2ggr i veckan i alla fall, men det är fortfarande roligt, trots att det tar emot många ggr, så blir jag lika euforisk efteråt varje gång! Men nu i sommar är det ju ett litet uppehåll, och det behövs också, då blir det promenader och lite jogging istället. Pilates låter spännande, men har inte riktigt provat på det, skulle nog behöva det!
    Ha en fin sommar!

  3. Det är väl bara att flyta med då allt bara fungerar. Önskar att jag kunde få samma lust till träningen, men nä,,, ’Den motivationen lyser med sin frånvaro helt klart.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: