Jag köpte för ett tag sedan en ny dator. Inte för att den jag har egentligen fungerar dåligt. Men jag har råkat dödat tangentbordet så jag har kört med ett externt tangentbord vid sidan av. Det var lite krångligt ibland….
På datorn har jag x antal bilder. Vill inte räkna faktiskt… Många är både dubletter och tripletter som jag inte vågat radera fast jag vet att jag har originalet på en extern hårddisk (eller tre rättare sagt). För ett tag sedan var jag skoningslös och raderade bilder som jag glömt bort att jag har och därmed garanterat inte kommer sakna om jag raderar. Samma med alla selfies jag tagit. Känns inte rimligt att spara alla… Så idag tänkte jag bildbomba med några bilder jag gillar. Mest mat och natur konstaterade jag…
Jag kommer nog aldrig tröttna på jordgubbar.
 
Någon mer än jag som blir sugen på en härlig räktallrik? Nästa gång ska jag ha fler räkor!
Marcus lille Nemo som  valp.
Samuel och Ida 2012
Jag och Sofia. Vad är oddsen att vi färgmatchar? Great minds think alike, eller hur är det man säger.
 Underbart kvällsljus och en underbar bukett med min stäppsalvia.
Åh, den där blusen måste jag damma av. Så fin ju men högst opraktisk när man sitter och äter. En petitess i sammanhanget.
Tre favoriter från Grausne raukområde på Gotland.
I våras kom ett rejält regnväder. Det regnade nästan oavbrutet i två dagar. Så Tinnerbäcken var fylld till bredden med forsande vatten.
Mina bebispalettisar! Så där ser de inte ut nu. De växer så det knakar så av dessa tre har det blivit tre till men de har jag planterat i en och samma kruka. Det här inlägget är tidsinställt så en liten smygis på hur de ser ut nu har du sett. Men jag kan klippa nya skott när som helst.
Femtiotalet, här kommer jag….. 😜
 En selfie som jag faktiskt sparar. Tycker bilden är fin. Kanske är lite filter med som gör det…. Kommer inte ihåg….
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: