17. Jag tror faktiskt att… Oj, hur ska jag kunna välja. Jag tror tex att gluten är mindre bra för hälsan, samma sak med för mycket socker. Jag tror också att pilates är suveränt för kroppen och att det är den bästa träningsformen för att stärka de djupa stabiliserande musklerna.
18. Fruntimmersveckan början nu, blir det någon uppvaktning denna vecka? Vet du att jag aldrig ens hört talas om fruntimmersveckan. Jag brukar ju bli uppvaktad av maken mellan varven. Små överraskningar lite då och då när han vill. De följer inget särskilt mönster men mest blir det när han tycker jag behöver lite extra kärlek.
19. Vad skulle det vara bra för… Oj, ja här skulle jag kunna skriva allt möjligt men just nu står det still i planeten…..
20. Idag firas internationella schackdagen, hur är det med logiken? Logiken är helt okej. När jag gick i fjärde klass så tävlade jag i schack med mina klasskamrater. jag var inte särskilt bra på det men det var ändå roligt att få vara en del i ett lag.
Rubrikerna är en del av Madeleines bloggutmaning.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: