5 december 2023

Madeleines bloggutmaning Juli

Två frågor, visst borde jag färga mitt hår mörkt igen och kanske ska klippa håret kort igen. Eller vad tycker du?
5. Nämen vet någon vad… Tja, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka den här frågan.Tänker spontant på saker som stör mig. Sniglar i trafiken när det inte finns anledning att ligga långt under hastighet. Tokiga omkörningar som jag ser ibland. Brukar alltid tänka det att sett till hur folk kör förvånar det mig att det ändå inte händer fler olyckor än vad det gör.
6. Äger du en näsduk? Nepp, det gör jag inte. Men varje gång som jag är förkyld så saknar jag det.
7. Det här är riktigt ungdomligt. Kortkorta kjolar och magtröjor. Att alltid ha hörlurar i öronen och varken höra eller se något.
8. Det här är riktigt gammalmodigt… Hm. Storblommigt kanske. Tänker alltid på mormors gardiner (som jag inte träffa men ändå).
Rubrikerna är en del av Madeleines bloggutmaning. Häng på du också men glöm inte länka till Madeleine.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: