Jag funderar hit och dit kring mina sociala medier. Vad vill jag, vilken väg ska jag ta och vad ska jag fokusera på. Valet är egentligen enkelt. Jag vill att min blogg ska vara en källa till inspiration. En plats där man blir glad och peppad. En plats där man finner glädje till att röra på sig utan krav och pekpinnar. Det rimmar kanske lite illa med mina inlägg så här i pandemin. Men det ena behöver inte utesluta det andra. Jag kan inspirera till träning och hälsa och samtidigt dela med av mina funderingar kring saker och ting som inte rör just de områdena. 
Den senaste veckan har jag funderat över vilka inlägg jag ska fylla bloggen med. Jag vill skriva mer träningsinlägg och framförallt pilates. Men känslan är att jag redan skrivit om allt. En känsla som inte kunde vara mer fel egentligen. Just vad gäller tips på övningar finns det en uppsjö. Det är ju bara min fantasi som sätter begränsningarna.
Kanske ett inlägg med rubriken ”Med soffan som träningsredskap”. Något att fundera över.
Nu under semestern har jag iallafall fått en nytändning vad gäller instagram. Känns kul att vara aktiv där igen. När jag började instagramma la jag ut bilder och klipp tre gånger om dagen och deltog i en massa utmaningar. Det är inte riktigt samma fokus nu om man säger så.
En annan insikt jag fått under semestern är också att min blogglust och så vidare är direktrelaterat till hur pigg jag är. Att kliva upp tidigt på morgonen för att jobba sliter verkligen på kroppen. Det är något som jag verkligen blivit varse nu när jag inte behöver kliva upp så gruvligt tidigt. Det är tur att jag förberedde en massa inlägg under semestern så det inte blir tydligt när jag får bloggtorka. 🙂
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag tycker om din blogg! Men jag känner igen mig lite har jag för mycket i livet eller mycket studier då händer det att min blogglust försvinner. Märker det nu när jag har varit borta ett tag. Borde bli bättre på att spara inlägg som du, när jag inte orkar eller har tid.

 2. avatar

  Eftersom jag är ny här hos dig så får du gärna köra hur mycket upprepningar som helst. 😉
  Allt är nytt för mig.
  Mitt eget bloggande och instagrammande har verkligen gått upp och ned.
  Först var det bara blogg/bloggar i många år, men efter att jag började med Insta så tog det över totalt.
  Nu är det bloggen som är kul igen.
  Upp å ned – fram å tillbaka. 🙂

  1. avatar
   säger:

   Välkommen till mig! Roligt med en ny läsare. 🙏

Kommentera

%d bloggare gillar detta: