31 mars 2023

Mina bestämda uppfattningar och vardagspladder

Ibland tar det lång tid att skriva ett inlägg. Även ett vanligt vardagsinlägg…. Det här inlägget började jag skriva imorse och sen dess har jag ätit frukost, jag och Rickard har hjälpts åt att få ena bilen till verkstaden och så har jag också hjälpt Ida med att skriva ut ritbilder från datorn. Hon gillar att färglägga olika figurer, kända som okända.
Det var rätt skönt när jag inte var så öppen med vad jag tycker och tänker kring saker och ting. När jag höll mig inom träning, vardag och hälsa. Men å andra sidan är det här mer ”jag”. En person som tycker till om högt och lågt och som har mina bestämda uppfattningar om saker och ting. Det har jag efter min pappa, han är likadan. Å andra sidan tycker jag att det är roligare med ett mer ”levande” kommentarsfält. Jag är dålig på att svara på kommentarer generellt men just diskussionskommentarer svarar jag alltid på. Samma sak med frågor som ställs i kommentarsfältet.
Dagens planer är att döma fotboll och sen får vi se vad som händer ikväll. Igår spelade vi ju fotboll i trädgården och det var riktigt roligt. Så vi gör kanske något liknande ikväll.
Jag planerar att cykla till dagens match. Den är på Linköpings arena så dryga milen får jag cykla. Jag vill ju kunna kombinera att transportcykla och också träna hårt så det passar perfekt att se var gränsen går för mig. Idag är det Athleticademix tjejer som ska spela 3*45 minuter. Så det blir ett hduppdrag och två ad-uppdrag kan man säga. Athleticademix är ett företag i stan som hjälper tjejer och killar att bli ”scoutade” och få möjligheten att få stipendie till college utomlands. Det är inte bara fotboll utan andra sporter med. I förrgår var det grabbarna som spelade och då assisterade jag J och Rickard gick på andra kanten. Det brukar vara fin fotboll, de vill ju visa upp sig. Så här under corona kommer inte scouterna hit som de gjort tidigare år utan matcherna filmas.  

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Mina bestämda uppfattningar och vardagspladder

 1. Hej Hanna!
  Jag tycker att det är jätteintressant att läsa bloggar där det finns lite åsikter. Att våga tycka i dagens samhälle är inte alltid självklart. Många tystnar…Själv tycker jag massor 🙂
  Varm kram! Vad duktig du är som orkar cykla så långt i värmen.
  Anneli
  https://theswedishlakehouse.blogspot.com/

 2. Jepp. Ibland tar det lång tid att skriva ett inlägg. Ibland när jag börjar ett inlägg så känns det som jag inte har så mycket att skriva om. Men efter vägen i inlägg så kommer jag på saker att skriva om. Å inlägger blir betydligt längre än vad jag hade tänkt ifrån början 😅.
  Det är bra att säga/skriva vad man tycker & tänker. Du ska ju va den person du är både i bloggen & utanför den. Det är ju då vi läsare får känna ditt riktiga JAG ❤️.
  Kul att döma fotboll. Blir bra träning för dig. Cykla 1 mil ditt. Döma. Sen cykla hem 1 mil 👍.
  Kul att din stad hjälper dem som vill plugga på college utomlands.
  Ha det så bra! ❣️🌸

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: