Det här inlägget sitter jag nu och skriver på min sprillans nya dator. Det blev en Acer, samma märke som på min gamla men med större minne. Det blir bra det här tror jag. Förmiddagen har spenderats med att städa och röja. Så skönt att ha rummen dammsugna och fräscha. Jag älskar doften av Grumme citronsåpa så det är just precis vad det doftar här nu. Fräsch! Lunchen är inmundigad och det blev rester från gårdagen: pasta med skinksås. Ikväll ska vi grilla, kanske jag skrev förut förresten? Det blir mums iallafall!
En sneakpeak från vårt sovrum. Har jag visat dig överkastet som min mamma har sytt till oss? Tror inte att jag gjort det iallafall. Fantastiskt fint tycker jag. Det där med att kunna sy har dock hoppat över mig…..
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Grumme citronsåpa är allt min favorit också. Luktar ju så otroligt gott tycker jag. Vilken fint överkast, och det måste ju vara speciellt då mamma gjort det.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: